Kayserispor'dan transfer haberleri tepkisi

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın transfer edilecekleri yönündeki haberleri yalanlamaktan bıktıklarını söyledi.

Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe ile prensipte anlaştığı ve Gökhan Ünal'ın Galatasaray'a transfer edileceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Bu iki futbolcunun transfer edileceği yönündeki haberlerin sürekli basında yer aldığını ancak Ünal ve Topuz'u hiçbir kulübe satmak istemediklerini ifade eden Hurma, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Gelecek sezon ligde ilk 3'e oynayacağız. Bunun için takımımıza Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz gibi oyuncularla takviye yapacağız. Bu konuda da iddialıyız. Nasıl oyuncular transfer edeceğimizi herkes görecek. Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın transferi ile ilgili haberleri yalanlamaktan bıktık. Hiç bir kulübün gücü bu iki futbolcumuzu almaya yetmez. Çünkü, bu futbolcuları satmak gibi bir düşüncemiz yok. Her iki futbolcumuzun da öyle bir düşünceleri yok. Onlar burada mutlular ve Anadolu takımı ile şampiyonluk yaşamak istiyorlar."

-JOHNSON SEZONU KAPATTI-
Sakatlıklar nedeniyle şanssızlıkların takımı rahat bırakmadığını anlatan Hurma, arka adaleleri kopan Johnson'un sezonu kapattığını kaydetti.

Daha önce de Bülent Bölükbaşı'nın sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığını belirten Hurma, "Bu hafta yine kendi sahamızda Konyaspor ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak UEFA hedefimizi sürdürmek istiyoruz. Takımda, Johnson ve Bülent'in yanı sıra Emre, Aydın ve Gökhan Ünal da sakatlıkları nedeniyle antrenmanlara katılamıyor. Ragıp ve Mehmet Topuz ise cezalı oldukları için maçta forma giyemeyecek. Ancak, yine de biz her durumda takım çıkarırız. En iyi şekilde mücadele edip, galibiyetle hedefimize ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam