Kayserisporlu Amrabat A-2 takımıyla idmanlara çıktı

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında ortaya koyduğu performansla adından sözettiren ve Galatasaray'a transferi gündeme...

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında ortaya koyduğu performansla adından sözettiren ve Galatasaray'a transferi gündeme gelen Nordin Amrabat, gönderildiği Kayserispor’daki A-2 takımıyla idmanlara çıkmaya başladı.
Galatasaray’ın transfer ederek kadrosuna dahil etmek istediği Faslı oyuncu Nordin Amrabat, Galatasaray'a gitmek istediğini açıklamış, yönetim ise transferine izin vermemişti. İkinci yarı hazırlıkları için takımla birlikte Antalya'da kampa giren, ancak isteksiz tutumu nedeniyle Gürcü Teknik Direktör Şota Arveladze tarafından Kayserispor’un A-2 takımına gönderilen Amrabat'ın bir süre daha burada antrenmanlara çıkacağı belirtildi.
Galatasaray kulübünün 2015 yılına kadar Kayserispor ile sözleşmesi bulunmasına karşın transfer etmek için girişimde bulunduğu Nordin Amrabat Kayserispor’da kaldı. Galatasaray takımına gitmek istediği yönünde de açıklamalarda bulunan Amrabat ile Kayserispor, teknik heyet ve kulüp menajeri düzeyinde konuşma yaptı. Antalya'da takımın konakladığı otele giden Amrabat ile burada görüşmede bulunarak düşüncesinde bir değişiklik olmadığını iletti.
Teknik heyet, yönetime bu futbolcunun A-2 takımıyla idmanlara çıkması yönünde talepte bulundu. Şota Arveladze’nin takım kadrosundan çıkardığı oyuncu Kayseri’ye gelmişti. Bugün ise A-2 takım kadrosuyla Kayserispor tesislerinde Amrabat idmana çıktı.
A-2 takım antrenörlerinden Minür Yıldırım nezaretinde Amrabat bir saatlik çalışma yaptı. Yıldırım, Şota Arveladze’nin kendilerine verdiği talimat doğrultusunda Amrabat’ın idmanlara çıktığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz