Kayserispor’un Avusturya Kampı Sürüyor

Kayserispor’un Avusturya’daki hazırlık kampı devam ederken, Lokomotiv Tiflis takımı ile yapılacak olan hazırlık maçı olumsuz...

Kayserispor’un Avusturya’daki hazırlık kampı devam ederken, Lokomotiv Tiflis takımı ile yapılacak olan hazırlık maçı olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Sarı-Kırmızılı takım Teknik Direktör Shota Arveladze, teknik ekip Jean Jacques Nederburgh, Laszlo Jambor, Gerardus Van Der Lem ve Şener Gençtürk gözetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Takım, ısınma hareketleri ile başlayan antrenman sonrasında pas çalışması gerçekleştirdi.

Çift kale maç sonrasında şut çalışmalarının gerçekleştirildiği antrenmanda yeni transferlerden Bobo’nun performansı dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Kayserispor’un dün akşam saatlerinde Lokomotiv Tiflis takımı ile oynayacağı hazırlık maçının da olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: