Kayserispor’un Devre Arası Kampı Sürüyor

Kayserispor, devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek’te sürdürüyor.Sarı-kırmızılı takım, günün ilk çalışmasını Susesi Oteli’nin futbol...

Kayserispor, devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek’te sürdürüyor.

Sarı-kırmızılı takım, günün ilk çalışmasını Susesi Oteli’nin futbol sahalarında gerçekleştirdi. Teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ve düz koşuyla başladı. Futbolcular, kondüsyon ağırlıklı çalışmanın ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanda sol dizinden sakatlığı bulunan Emir Kujovic takımdan ayrı koşu yaptı. İzinli olan Bobo’nun kampa yarın, menisküs ameliyatı olan Paraguaylı futbolcu Riveros’un ise 11 Ocak’ta kampa katılacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Bu arada bugün Antalya’da sağlık kontrolünden geçen yeni transfer Jaja’nın da akşam antrenmanında yer alacağı bildirildi.

Antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan takım kaptanı Eren Güngör, antrenmanların kondüsyon ağırlıklı geçtiğini belirterek, “Kamp döneminde var gücümüzle çalışmamız gerekiyor. Ligde iyi bir noktada değiliz. Daha iyi yerleri hak ediyoruz. Daha fazla mücadele ederek bunu başarabilecek güçteyiz. Kamp çalışmaları verimli geçiyor. Umarım ikinci yarıya bomba gibi başlarız. İkinci yarıda üst üste 2-3 maçı kazanırsak ligde bambaşka bir yerde oluruz” dedi.

Sarı-kırmızılı futbolculardan Abdullah Durak da Prosinecki yönetiminde ilk kampı gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Kamp çalışmalarımız çok iyi geçiyor. İdmanlarımız ağır oluyor. İkinci yarıda çok daha iyi bir Kayserispor izleteceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: