Kayserispor'un Galibiyet Hasreti Sürüyor

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'de, son 5 maçta 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Kayserispor'un, galibiyet hasreti devam ediyor.

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'de, son 5 maçta 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Kayserispor'un, galibiyet hasreti devam ediyor. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve ligin dibine "demir atan" sarı-kırmızılılar, oynadığı son 5 maçta galibiyet elde edemedi. Ligin ilk yarısında sadece 2 galibiyet alabilen Kayseri temsilcisi, en son galibiyetini ligin 12. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a karşı 2-0'lık skorla almıştı. Kayserispor bu galibiyetin ardından oynadığı 5 maçta 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Akhisar Belediyespor, Eskişehirspor ve Torku Konyaspor ile berabere kalan sarı-kırmızılılar, Kardemir Karabükspor ve Fenerbahçe'ye ise mağlup oldu. Ligde ilk yarı sonunda topladığı 12 puan ve averajla ligin 17. sırasında kendine yer bulan Kayserispor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında Sivasspor'a konuk olacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: