Kayserispor'un Küme Düşmesi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kayserispor'un küme düşmesine çok üzüldüklerini söyledi.

"Şehrimizi tek bayrak altında toplayacağız" Kayseri şehrinin ayrım yapmadan Kayseri Erciyesspor ve Kayserispor'un menfaatleri için bir araya gelmesi gerektiğine dikkati çeken Karaman, şöyle devam etti: "Şehrin birleştirici olması lazım çünkü futbolda bu var. Birbirimize sahip çıkmamız gerekiyor. Kıskançlığı bırakmamız gerekiyor. Yarın siz de düşebilirsiniz o zaman size yardım edecek insanları ararsınız. Size de kimse yardım etmez. Mutlaka birileri bu durumdan ders çıkarmak zorunda. Eleştiri mutlaka olacak. Ortada bir acı varsa acıyı paylaşacağız, birleştirici olacağız. Şehrimizi tek bayrak altında toplayacağız. Başarı için ne gerekiyorsa birbirimize yardım edeceğiz." Kayserispor'un, ligin 32. haftasının sonunda matematiksel olarak bir alt lige düşmesi kesinleşmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: