Kayserispor’un minikleri 3 maçta 48 gol attı

Kayserispor’un U-14 Ligi A grubunda mücadele eden takımı 3 maçta 48 gol attı. Kalesinde sadece...

Kayserispor’un U-14 Ligi A grubunda mücadele eden takımı 3 maçta 48 gol attı. Kalesinde sadece bir gol gören miniklerin bu başarısını rakiplerinin çekilmesinede neden oldu.
Muammer Güler ve Argıncık Statları'nda oynanan karşılaşmalarda Kayserispor’un U-14 ekibi ilk yarıda önce Tomarza Belediyespor’u 14-0 yendi. Daha sonra yaptığı maçta Demirspor’u 16-1 yendi. Tomarza Belediyespor’un ikinci yarıda çekilmesinden sonra yaptığı minikler, Demirspor ile oynadığı ikinci maçta 18-0 mağlup etti. Üç maçta toplam 48 gol atarak 1 gol yiyen sarı-kırmızılı ekip liderliği de elinde bulunduruyor.
Kayserispor U-14 Takımı Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, geleceğin futbolcularını en iyi şekilde yetiştirmek için büyük çaba harcadıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz