Kayseri'ye Yağış Uyarısı

Kayseri'nin yarından itibaren yağışlı ve serin bir havanın etkisi altına gireceği bildirildi.

Kayseri'nin yarından itibaren yağışlı ve serin bir havanın etkisi altına gireceği bildirildi.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada Kayseri'nin yarından itibaren yağışlı ve nispeten serin bir sistemin etkisine gireceği kaydedildi.

Yapılan açıklamada yaklaşık iki haftadır mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının yarından itibaren azalarak mevsim normalleri civarına ve yer yer birkaç derece altına düşmesinin tahmin edildiği vurgulandı.

Reklam
Reklam

Öte yandan yapılan açıklamada yetkililer, yağışlar sebebiyle oluşması muhtemel olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğine yönelik uyarılarda bulundu.

Muhabir: Sercan Küçükşahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: