KAYSO'da Yeni Üyelere Beratları Törenle Verildi

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO)'na yeni üye olan işadamlarına beratları törenle verildi. KAYSO toplantı salonundaki kahvaltılı...

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO)'na yeni üye olan işadamlarına beratları törenle verildi. KAYSO toplantı salonundaki kahvaltılı törene Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Törende 80 yeni üyeye beratları takdim edildi.

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, berat takdiminden önce yaptığı konuşmada, odaya yeni üye olan işadamlarına üyeliklerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. KAYSO'nun Kayseri’nin önemli meslek örgütlerinden biri olduğuna işaret eden Boydak, üretim ve sanayi faaliyetinde bulunan firmaların gerekli şartları yerine getirdiği takdirde odaya üye olabileceklerini kaydetti. Boydak, odaya üye olan firmaların gelecek ve temsil açısından önemli bir avantaj yakaladıklarına vurgu yaptı.

Reklam
Reklam

Odanın genel yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Boydak, en büyük temennilerinin üyelerinin işlerinin iyi gitmesi olduğunu dile getirdi. Üyelerinin her konuda daha iyi yerlere gelebilmeleri açısından yönlendirme faaliyetlerinde bulunduklarını dile getiren Boydak, tüm oda personelinin üyelerin emrinde olduğunu sözlerine ekledi.

KAYSO Meclis Başkanı Nureddin Okandan ise oda olarak üyelerine hizmet etme gayretinde olduklarını belirterek, firmalara kayıt dışılıktan kaçınmaları tavsiyesinde bulundu. Kayıt dışılığın ilk etapta faydalı gibi geldiğini ancak ileride telafisi mümkün olmayan sorunlar yaşanabildiğini ifade eden Okandan, teşvik kapsamında yapılacak yatırımlarda KAYSO'nun danışmanlık hizmetlerinin devam ettiğini, yatırım yapacak üyelerin bu konuda yardım alabileceklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından 80 yeni üyeye beratları verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: