Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır iki kişi yaralandı. Kaza anı bir...

Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri ağır iki kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Tufanpaşa Mahallesi Saimbeyli Caddesi üzerinde meydana gelen kazada Samet Yıldırım'ın (21) kullandığı 01 D 6217 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen Mustafa Aksoy yönetimindeki 01 RC 755 plakalı otomobil çarpıştı.

Kaza sonrası motosiklet sürücüsü Yıldırım ve arkasında yolculuk eden Sezer Topuzoğlu (21) yaralandı. Ambulans ile Kozan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Durumu ağır olan motosiklet sürücüsü Samet Yıldırım ilk tedavisinin ardından Adana’ya sevk edildi.

Reklam
Reklam

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: