Kaza Anı Mobese Kameralarına Yansıdı

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde, pazar günü bir kişinin hayatını kaybettiği 8 kişinin yaralandığı trafik kazasının Mobese...

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde, pazar günü bir kişinin hayatını kaybettiği 8 kişinin yaralandığı trafik kazasının Mobese kameraları tarafından kaydedildiği görüldü.

Taraklı ilçesi İstanbul Ankara Karayolu Gölpazarı kavşağında iki aracın karıştığı trafik kazasında 3’ü ağır 8 kişi yaralandı, bir kişi de hayatını kaybetti. Mobese kameralarının kaza anı ile araçlardan itfaiye tarafından çıkarılan kazazedeler ve yaşanan telaşı kaydettiği tespit edildi.

Can pazarının yaşandığı kazada ağır yaralanan Ferdi Çay isimli kişi kaldırıldığı Geyve Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: