Kaza geçiren milletvekillerinden teşekkür toplantısı

Ankara’dan Kayseri’ye gelirken Elmadağ yakınlarında kaza geçiren AK Partili Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer...

Ankara’dan Kayseri’ye gelirken Elmadağ yakınlarında kaza geçiren AK Partili Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer ve Yaşar Karayel, kendilerine ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletenlere teşekkür etti.
AK Partili Milletvekiller Ahmet Öksüzkaya, Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Geçen hafta yaşadıkları kazayı anlatan vekillerden Yaşar Karayel, kafasındaki bandaj ile basın mensuplarının karşısına geçti. İlk sözü alan Yaşar Karayel, kaza sonrasında kendilerini arayan başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlara, milletvekillerini ve Kayserililere teşekkür etti. Karayel, "Ağır trafik kazasından sağlam çıkmamız Allah’ın lütfüdür. Allah hepimizi korudu. Allah böyle kazalar vermesin." dedi.
Ahmet Öksüzkaya da bu kaza ile Kayseri’nin ve ülkenin kendilerini ne kadar sevdiğini anladıklarını belirterek, kaza anını anlattı. Öksüzkaya, "Zincirleme kazayı görüp durmamıza rağmen tanker arkadan bize çarptı. Araç kullanılmaz hale geldi. Şu anda raporluyuz. Doktorlar uzun yol seyahatinde sarsılmalar olacağı için Ankara’ya gitmemize izin vermedi. Biz de çalışmalarımıza burada devam ediyoruz.” dedi.
İsmail Tamer ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın kendilerine yetişmek için gösterdiği çabaya teşekkür etti. Tamer, "Sayın bakanımız o olumsuz hava şartlarına rağmen bizi 6 saatte Kayseri’ye ulaştırdı. Bu yol kolay yol değil. Cuma günü geliyoruz Salı günü tekrar Ankara’ya dönüyoruz. İl Teşkilatımızla hizmet edebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz