Kaza sonrası bıçaklı kavga

Kaza Sonrası Bıçaklı Kavga

Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazası sonrası çıkan tartışmada ticari taksi sürücüsü Hasan Güneş bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza sabah saatlerinde Osmangazi Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre Hasan Güneş kontrolündeki 63 T 0261 plakalı ticari taksi ile Sedat yıldırım yönetimindeki 33 E 7960 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada yaralanan olmazken iki araçta da hafif maddi hasar oluştu. İddiaya göre iki şoförü arasında çıkan tartışma sonrası Sedat Yıldırım, Hasan Güneş’i bıçakladı. Yaralanan ticari taksi şoförü Hasan Güneş Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Hasan Güneş, ‘’Araçlarımız çarpıştı, maddi hasar oluşu. O sürücüye büyük bir sorun olmadığını söyledim. Ancak küfür etti, bıçak çekerek saldırdı. Bıçakladıktan sonra kaçmaya çalıştı otomobile binerek ona çarpıp dururdum.’’ Dedi. Ticari taksi sürücüsü Hasan Güneş’i bıçaklayan Sedat Yıldırım polis tarafından gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz