Kaza ucuz atlatıldı

TEM Otoyolu'nun İzmit geçişinde bu sabah otomotiv yedek parçası yüklü TIR'ın neden olduğu kaza, ucuz atlatıldı.

TEM Otoyolu'nun İzmit geçişinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında şeridinden çıkan otomotiv yedek parçası yüklü tır bariyerleri parçalayıp karşı şeride geçti. O anda aynı noktadan başka araç geçmemesi olası bir faciayı önlerken, kazada tır sürücüsü ile yanında bulunan akrabası yaralandı, otomotiv yedek parçaları da yola saçıldı.

AYNI YERDE BENZER KAZALAR

Kaza saat 08.00 sıralarında TEM Otoyolu'nun İzmit İsmetpaşa Stadı arkasında viyadük üzerinde meydana geldi. Aynı nıktada daha önce de sık sık benzer kazaların meydana geldiği Gültepe Rampası inişinde Ankara istikametinden gelen Abdurrahman Erbil yönetimindeki 34 P 4879 plakalı otomotiv yedek parçası yüklü tır, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerleri parçalayıp karşı şeride geçerek devrildi.

Reklam
Reklam

Kazada tırın içindeki bobin ve rulman gibi yüzlerce yedekparça yola saçılırken bir kısmı da viyüdüğün üzerinden alt yola düştü. Kaza anında olay yerinden ve viyüdük altından başka araç geçmemesi olası bir faciayı önledi.

TEM Otoyolu'nun her iki istikametinin de bir saate yakın ulaşıma kapanmasına neden olan kazada, sürücü Abdurrahman Erbil ile yanında bulunan akrabası Recep Erbil yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yol bir saatlik çalışma sonunda kısmen ulaşıma açıldı. Yola tırın deposundan dökülen akaryakıtın üzerine tehlike yaratmaması için karayolları ekipleri tarafından kum döküldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz