Kaza yapan sürücü 10 gün sonra ölü bulundu

Tokat'ın Niksar ilçesinde uçuruma yuvarlanan bir kamyon ve sürücüsü, 10 gün sonra çalışma yapan karayolları ekibi tarafından bulundu.

Tokat'ın Niksar ilçesinde uçuruma yuvarlanan bir kamyon ve sürücüsü, 10 gün sonra çalışma yapan karayolları ekibi tarafından bulundu.

Tokat Niksar Karayolu Dönekse mevkiinde silindir ve kitap yüklü olan Emir Çamurlu (43) yönetiminde olduğu tahmin edilen 20 ZK 469 plakalı kamyon, uçuruma devrildi. Kazanın gece meydana gelmesi nedeniyle yoldan geçen diğer sürücüler tarafından fark edilmediği belirtildi. Yol temizliği yapan karayolları ekipleri uçurumda bir kamyonun olduğunu gördü. Kazanın, yetkililere bildirilmesi üzerine kurtarma ve polisler olay yerine geldi. Yapılan incelemede kamyon içerisinde hayatını kaybetmiş sürücü olduğu görüldü. Kamyon ve ceset vinç yardımıyla şarampolden çıkarıldı. Sürücünün ailesi tarafından 10 gün önce kayıp ilanı verilen Emir Çamurlu olduğu üzerinde durulurken, otopsi için Niksar Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Reklam
Reklam

Bu arada, ölen sürücünün oğlu Mehmet Çamurlu'nun, babasının 14 Temmuz'dan itibaren kayıp olduğu, kamyonuyla İzmir'den Ardahan'a gittiği, en son Çorum mevkiinde telefonla görüştükleri ve bir daha haber alamadıkları yönünde yetkililere bilgi verdiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz