Kaza yapan sürücüyü polis ve gazeteciler teselli etti

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde plakasız motosiklet sürücüsü otomobile çarptı. Kazada ayağından yaralanan motosiklet sürücüsü uzun süre...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde plakasız motosiklet sürücüsü otomobile çarptı. Kazada ayağından yaralanan motosiklet sürücüsü uzun süre ambulans bekledi. Sürücüyü polis ve gazeteciler teselli etti.
Müftü Mahallesi Yüzbaşı İzzet Dura Sokak’ta meydana gelen olayda; Tolga Gültekin (18) yönetimindeki plakasız motosiklet, karşı yönden gelen 01 EG 001 plakalı otomobile sağ arka kapıdan çarpttı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü Tolga Gültekin ve arkadaşı yere düştü. Motosikletin kullanılmaz hale geldiği kazada, Tolga Gültekin ayağından yaralanırken, arkadaşı ise kazayı yara almadan atlattı.
Otomobil sürücüsü Canan Bulman (43) ile otomobilde yolcu olarak bulunan bayan arkadaşı da kazada yaralanmadı. Ehliyetsiz sürücü Tolga Gültekin, kaza sonrası ağlamaya başladı. Babasını arayan sürücü, otomobil sürücüsü Canan Bulman’dan şikâyetçi olmamasını istedi. Olay yerine gelen genç sürücünün babası oğluna bağırınca araya polisler girdi. Korkudan ağlamaya başlayan sürücüyü polis ve gazeteciler teselli etti.
Bu arada, ambulans, olay yerine 15 dakika geç gelince sürücünün acısı arttı. Polisin uyarısı ile kaza yerini bulan ambulans, yaralıya ilk müdahaleyi ambulansta yaparak, tedavisi için Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz