Kazada ağır yaralanan üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

Trafik kazasından ağır yaralı olarak kurtulan üniversite öğrencisi, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Mersin Üniversitesi...

Trafik kazasından ağır yaralı olarak kurtulan üniversite öğrencisi, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Mersin Üniversitesi İşletme Bölümü son sınıf öğrencisi olan Bilal Uçar, (25) kendilerine ait minibüs ile yolcu taşırken, Hatay,Osmaniye Karayolu Kısık Mevki’inde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanmıştı.

12 gündür Osmaniye Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Bilal Uçar, doktorların yoğun uğraşlarına rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti.

Hastane morgundan alınarak Hatay’ın Erzin İlçesine bağlı Başlamış Köyüne getirilen Uçar’ın cenazesi, köy mezarlığında ailesi ve sevenlerinin göz yaşları arasında defnedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: