Kazada Hayatını Kaybeden Çiftin Son Görüntüleri

Sinop'ta cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında eşiyle birlikte hayatını kaybeden, bil TV kanalının ölçü...

Sinop'ta cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında eşiyle birlikte hayatını kaybeden, bil TV kanalının ölçü bakım teknisyeni 36 yaşındaki Ali Genç'in son görüntüleri ortaya çıktı.

Cumartesi günü sabah saatlerinde Sinop Sanayi Sitesi'ne otomobiliyle gelen Ali Genç, bir lastikçiye gelerek otomobilinin lastiklerine baktırıyor. İş yeri sahibi, lastiklerin ömrünü tamamladığını belirterek fiyat çıkartıyor. Bu sırada kazada yaralanan 11 yaşındaki Alper de otomobilden iniyor. Ali Genç, lastikleri daha sonra değiştirmek istediğini söyleyerek iş yerinden ayrılıyor. Bu görüntüler iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan Ali Genç'in son görüntüleri oluyor.

Reklam
Reklam

Olaydan saatler sonra Ali Genç ve eşi Yurdagül Genç, feci kazada hayatlarını kaybetti. Kazada çiftin 11 yaşındaki çocukları Alper ile 2 yaşındaki Yunus Emre de yaralandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: