Kazada Ölen İş Adamının Oğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ataşehir’de dün meydana gelen trafik kazasında arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden iş adamı Halil İbrahim...

Ataşehir’de dün meydana gelen trafik kazasında arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden iş adamı Halil İbrahim İper'in 27 yaşındaki oğlu Adnan İper, son yolculuğuna uğurlandı.

Ataşehir’de dün sabah meydana gelen kazada TETAŞ şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim İper'in oğlu Adnan İper’in kullandığı araç virajı alamayınca kaldırıma çarpmış, ardından bir sitenin bahçesine düşmüştü. Kazada sürücü Adnan İper ile Çilingir Corporate Group İcra Kurulu Başkanı Onur Çilingir (25) hayatını kaybetmişti.

Reklam
Reklam

Adnan İper için bugün Ataköy 5. Kısım Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene İper’in babası işadamı Halil İbrahim İper, annesi Ferda İper, erkek kardeşi Ongan ile aile dostları ve yakınları katıldı. Cenaze töreninde anne Ferda İper güçlükle ayakta durabildi. İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından İper için helallik alındı. Cenaze daha sonra toprağa verilmek üzere Kozlu Mezarlığı’na götürüldü. Cenazenin ardından anne Ferda İper’in, eşinin desteğiyle güçlükle arabaya ilerlediği görüldü. Cenaze töreninde Adnan İper’in arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz