Kazada Ölen Öğretmen Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Bolu’da, geçen hafta sonu trafik kazasında hayatını kaybeden Edebiyat Öğretmeni Orhan Kahraman (36) için okul...

Bolu’da, geçen hafta sonu trafik kazasında hayatını kaybeden Edebiyat Öğretmeni Orhan Kahraman (36) için okul bahçesinde düzenlenen törende gözyaşları aktı.

Kaza, geçen hafta sonu Kalıcı Konutlar Bölgesi’ndeki Yaşamkent Mahallesi’nde meydana geldi. Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde Edebiyat Öğretmenliği yapan Orhan Kahraman ile öğretmen arkadaşı Serkan Kartallıoğlu, park halindeki otomobillerine binmek isterken emekli öğretmen Nurhan Tağcı yönetimindeki otomobil çarptı. Kazada yaralanan iki öğretmenden ağır yaralı Orhan Kahraman, kaldırıldığı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde hayatını kaybederken, Serkan Kartallıoğlu da tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Hayatını kaybeden Edebiyat Öğretmeni Orhan Kahraman için Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde tören düzenlendi. Törene Bolu Valisi İbrahim Özçimen, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, öğretmenler, öğrenciler ve ailesi katıldı. Orhan Kahraman'ın İngilizce öğretmeni olan eşi Asuman Kahraman törende ayakta durmakta güçlük çekti.Cenazenin okul bahçesine getirilmesiyle öğrenciler gözyaşlarına boğuldu. Bolu Müftüsü Mehmet Şahin'in okuduğu duaların ardından Orhan Kahraman'ın cenazesi Kalıcı Konutlar Camii'ne götürüldü. Orhan Kahraman, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: