Kazada Ölen Ortaokul Öğrencisi, Arkadaşlarının Gözyaşları Ile Uğurlandı

Bursa’da, dün akşam yolun karşısına geçmeye çalışırken, bir minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden ortaokul öğrencisi...

Bursa’da, dün akşam yolun karşısına geçmeye çalışırken, bir minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Süleyman Anlıdelik toprağa verildi. Süleyman Anlıdelik'in, hayatını kaybettiği gün bir erkek kardeşinin dünyaya geldiği belirtildi.

Osmangazi ilçesi Çevre Yolu Şirinevler Mevkii'nde dün akşam üzeri meydana gelen kazada, Emek Ortaokulu 8. H Sınıfı'nda okuyan Süleyman Anlıdelik, minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Evine gitmek üzere yolun karşısına geçmeye çalışan Anlıdelik’e, Taner B. (23) yönetimindeki 34 RNG 51 plakalı minibüs çarptı. Ağır yaralanan Anlıdelik, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Reklam
Reklam

KENDİ ÖLDÜ KARDEŞİ DOĞDU

Dün akşam yaşanan acı kaza sonrasında hayatını kaybeden Süleyman Anlıdelik, bugün Şirinevler Mücahitler Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı ardından Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ayrıca, yaşanan kaza sonucu ölen Süleyman Anlıdelik'in aynı gün bir erkek kardeşinin dünyaya geldiği belirtildi.

Cenaze namazına, başta Anlıdelik'in ailesi ve yakınları olmak üzere mahalleli ve okul arkadaşları katıldı. Süleyman Anlıdelik'in babası Ramazan Anıdelik, yaşadığı büyük üzüntü sonrasında cenaze namazını arka sıralarda kılarken, saf tutan Süleyman’ın arkadaşları ise gözyaşı döktü. Cenazeye öğretmenleri ile birlikte gelen çok sayıda arkadaşı Süleyman’ın ardından gözyaşı döküp, dua okudu.

"SÜLEYMAN ÖLMEDİ KALBİMİZDE"

Bu arada, yaşanan kazada hayatını kaybeden Süleyman Anlıdelik'in okulu Emek Ortaokulu'nda büyük üzüntü hakim. Okuduğu 8 H Sınıfı'nda sırası karanfillerle donatılan öğretmen ve arkadaşları, “Süleyman, kalbimizde yaşayacaksın. Seni asla unutmayacağız.” şeklinde yazdı. Süleyman’ın herkes tarafından çok sevildiğini belirten arkadaşları, tahtaya, “Süleyman ölmedi kalbimizde” yazdı. Kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: