Kazada ölen şahıs 3 gün sonra bulundu

Adana'da alkol ve aşırı hız yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybedip kaza yaptığı öne sürülen sürücü hayatını kaybetti.

Adana'da alkol ve aşırı hız yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybedip kaza yaptığı öne sürülen sürücü hayatını kaybetti. Başına aldığı darbe nedeniyle araçtan çıkamayan ve kan kaybından öldüğü anlaşılan şahsın cesedi, ölümünden 3 gün sonra tesadüfen bulundu.

Kaza, Adana-Karataş Karayolu'nun merkez Yüreğir ilçesi Havutlu Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 62 yaşındaki Musa Terkeşli, 16 Şubat Perşembe akşamı bir arkadaşını ziyaret ettikten sonra kendisine ait 01 ZT 290 plakalı aracıyla yola çıktı. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı hız yaptığı ve alkollü olduğu öne sürülen Terkeşli, Havutlu Mahallesi'ne yaklaştığı sırada bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Reklam
Reklam

Takla atan araç, yol kenarındaki bir tarlaya düştü. Başına darbe aldığı için araçtan dışarıya çıkamayan Terkeşli'nin yardım çağrıları da karşılıksız kaldı. Tarlanın yol tarafındaki bölümünün yüksek olması nedeniyle karayolundan geçen araçlar, Terkeşli'nin kaza yaptığını fark etmedi. Kan kaybı nedeniyle hayatını kaybeden Terkeşli'nin cesedi ise, kazadan tam 3 gün sonra bölgeden geçen vatandaşlar tarafından tesadüfen bulundu. 3 gündür Musa Terkeşli'den haber alamayan ve polis merkezine giderek 'kayıp' başvurusunda bulunan ailesi, gelen ölüm haberiyle adeta yıkıldı.

Olay yerine gelen Terkeşli'nin yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Terkeşli'nin cesedi sıkıştığı yerden çıkartılırken, bölgeye çağrılan 112 Acil Servis ekipleri Terkeşli'nin öldüğünü teyit etti. Bölgeye cenaze aracı sevk edilirken, Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemesinin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Musa Terkeşli'nin cesedini bulan fabrika işçileri, aracın bulunduğu yerdeki tarlanın giriş kısmının yüksek olması nedeniyle ilk başta kazayı fark edemediklerini ancak bölgeye yaklaştıklarında durumun farkına vardıklarını ve kazayı yeni olmuş gibi düşünüp, durumu polise bildirdiklerini anlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: