Kazada Ölen Sürücünün Kimliği Belli Oldu

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında aşırı hızlı olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı araç ikiye bölündü....

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında aşırı hızlı olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı araç ikiye bölündü. Kazada, 6 kişi yaralanırken, bir kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Bursa İzmir karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki açık otopazarından otomobil alan ve sürücüsü belirlenemeyen bir kişi, aldığı otomobille Bursa'ya doğru yola çıktı. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen kimliği belirsiz sürücü, Bursa'ya 25 kilometre kala kullanmış olduğu 10 NL 886 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek yol ortasındaki kanala girdi. Otomobil, kanala girince takla attı ve Bursa istikametinden gelen Gazi Küçükkömürcü'nün kullandığı 34 HF 9380 plakalı cipe çarptı. Bu esnada ikiye bölünen otomobilin yarısı yolun kenarında bulunan benzinliğe girdi. Aracın geri kalan kısmı yol ortasında kaldı. Bu esnada şehir merkezi istikametinden gelen ve kazayı son anda farkeden Mehmet Tolga Kale yönetimindeki 34 DD 8633 plakalı otomobil, kaza yapan araçlara çarpmamak için direksiyonu yol kenarınaki benzinliğe kırdı. Otomobil, benzinliğin kernarında park halinde olan TIR'a çarparak durabildi. Kaza yeri savaş alanına dönerken, 34 DD 8633 plakalı otomobilde bulunan Mehmet Tolga Kale, Sema Kale ve Ayla Nil Kale ile 34 HF 9380 plakalı araçta bulunan Gazi Küçükkömürcü, Dilek Küçükkömürcü ve Burak Küçükkömürcü yaralandı. Yaralılar, gelen ambulanslarla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Kazada 10 NL 886 plakalı aracın sürücüsü hayatını kaybetti.

Kazadan sonra Bursa-İzmir karayolu trafiğe kapandı. Trafik, yol kenarındaki benzinlikten sağlanırken, kaza yapan araçlar çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Hayatını kaybeden sürücünün adının Sedat Özsalgıncı olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: