Kazada ölen TRT spikeri toprağa verildi

İZMİR (İHA) - Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Ankara Devlet Tiyatrosu Sanatçısı ve TRT sunucusu Meral Taytuğlu'nun cenazesi, memleketi İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde toprağa verildi.

Yozgat Belediyesi'nin düzenlediği toplu sünnet şöleni için Yozgat'a giden Meral Taytuğlu, önceki gün dönüş yolunda arkadaşlarıyla bindiği minibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybetmişti. Genç sunucunun cenazesi ailesi tarafından İzmir'in Ödemiş İlçesi'ne getirildi. İlk olarak Türkmen Mahallesi Milli Birlik Sokak numara 13'teki evine getirilen Taytuğlu'nun naaşı, daha sonra evin önünden alınarak Cennetoğlu Camii'ne götürüldü. Buradaki cenaze törenine Ödemiş Kaymakamı Mesut Kırcalı, sanatçının Ankara Devlet Tiyatrosu'nda beraber çalıştığı TRT ve tiyatro sanatçıları Cengiz Uzun, Azade Küçükaycan, Nalan Erkovan Uzun, Erzurum Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Prof. Dr. Orhan ile Turgay Eren, Doğan Yağcı, Sadık Yağcı ve İzmir Devlet Tiyatrosu sanatçılarından Hakan Cömert ve yakınları katıldı.
Törende Meral Taytuğlu'nun babası Hasan Taytuğlu ve annesi Müzeyyen Taytuğlu gözyaşlarına boğuldu. Meral Taytuğlu'nun tabutunun üzerine örtülen gelinlik ise dikkat çekti. Taytuğlu'nun cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ahrandı Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Yakınları, Meral Taytuğlu'nun evlilik hazırlığı içinde olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam