Kazada Ölen Yeğeninin Cenaze Törenine Giderken Ölen Kadın Toprağa Verildi

Kayseri'de freni arızalanan kamyonun neden olduğu kazada ölen 14 yaşındaki yeğeni Adem Öztürk'ün Develi'deki cenaze töreni için Antalya'dan gelirken geçirdiği

Kayseri'de freni arızalanan kamyonun neden olduğu kazada ölen 14 yaşındaki yeğeni Adem Öztürk'ün Develi'deki cenaze töreni için Antalya'dan gelirken geçirdiği kazada yaşamını yitiren kadın toprağa verildi.

Develi ilçesinde, dün freni arızalanan kamyonun araçlar ve evlere çarparak durabildiği kazada yaşamını yitiren 14 yaşındaki Adem Öztürk'ün cenazesi için Antalya'dan gelirken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Gülhediye Ünal (40) için Develi ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Ünal'ın cenazesi, Çarşı Camisi'nde kılınan namazın ardından Yukarı Fenese Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

Reklam
Reklam

İki çocuk annesi olduğu öğrenilen Ünal'ın cenaze törenine eşi Mustafa Ünal, dünkü kazada oğlunu kaybeden kardeşi Kemal Öztürk ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Develi ilçesinde dün akşam inşaat malzemesi yüklü kamyon, freninin arızalanması nedeniyle 5 araç ve 2 eve çarparak durabilmiş, kazada 4 kişi ölmüş, 5 kişi yaralanmıştı.

Kazada ölenlerden Adem Öztürk'ün halası Gülhediye Ünal, yeğeninin cenaze törenine katılmak için oğlu ve bir yakınıyla birlikte Antalya'dan gelirken İncesu ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirmiş ve hayatını kaybetmişti.

Muhabir: Mustafa Önal / Tevfik Işık / İsmail İçer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: