Kazada ölenlerin sayısı 11’e yükseldi

Erzincan- Gümüşhane kara yolunun 41. kilometresi Ağıl köye mevkiinde meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 11’e yükseldi.

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Süleyman Şahin (45) de hayatını kaybetti.

Kaza, önceki gün Erzincan-Kelkit kara yolunun Ağıl Köyü yakınlarında meydana geldi. Erzincan’dan Kelkit’e giden Halis Keskin yönetimindeki 29 M 0413 plakalı minibüs, köy yakınlarında yol inşaatında çalışan ve Necati Karuç yönetimindeki taş yüklü 06 BF 7059 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın ardından önce minibüs dereye yuvarlandı, ardından da kamyon minibüsün üzerine düştü. Kazada minibüs şoförü Halis Keskin ile aynı araçta bulunan Yüksel Gür, Mehmet Altan, Elif Şahan, Güngör Altuntaş, Ahmet Erenler, Fırat Çelik, Rıdvan Serici, Temel Keskinoğlu ile Ömer Sarıcı öldü. Ağır yaralı olarak Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Süleyman Şahin de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve kazada ölenlerin sayısı 11’e yükseldi.

Reklam
Reklam

Kazada yaralanan ve tedavileri Erzincan’da devam eden kamyon şoförü Necati Karuç ile minibüs yolcularından İsa Fidan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

(CİHAN)