Kazada Ölenlerin Sayısı 4'e Yükseldi

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, dün gece meydana gelen kazada yaralanan Aysel Topaloğlu'nun hayatını kaybetmesiyle kazada ölenlerin...

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, dün gece meydana gelen kazada yaralanan Aysel Topaloğlu'nun hayatını kaybetmesiyle kazada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Denizli'nin Sarayköy ilçesine bağlı Tosunlar köyünde, Ekrem Uyar yönetimindeki 20 SN 939 plakalı araç ile Esat T.'nin kullandığı 64 KL 444 plakalı araç çarpışmış ve kazada Ekrem Uyar, Ahmet Taş ve Nurten Uyar hayatını kaybetmişti.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aysel Topaloğlu da bugün Denizli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken ölü sayısı 4'e yükseldi.

Reklam
Reklam

Kazada yaralanan Burhan A ve Esat T.'nin tedavilerine devam edildiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: