Kazada Yaralandı, 'ben Bu Rüyayı Kaç Sefer Gördüm' Dedi

- KONYA'da kamyonla çarpışan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Kazada şoka giren otomobil sürücüsü Kerem Daş, "Zeki nerede sesini duyamıyorum.

- KONYA'da kamyonla çarpışan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Kazada şoka giren otomobil sürücüsü Kerem Daş, "Zeki nerede sesini duyamıyorum. Ben bu rüyayı kaç sefer gördüm. Bana birisi mi çarptı ağabey" diye konuştu.
Kaza, saat 19.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Konya-Aksaray karayolu Aslım kavşağında meydana geldi. Afyonkarahisar'dan Kayseri'deki meyvesuyu fabrikasına kayısı taşıyan 40 yaşındaki Abdil Çimen yönetimindeki kamyon, 19 yaşındaki Kerem Daş yönetimindeki 42 PP 309 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, metrelerce sürüklenip hurdaya dönen otomobilde, sürücü Daş ile yanındaki arkadaşı Zeki Samet Sağdıç sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucu Daş ve Sağdıç'ı çıkardı.
Otomobili kuzeninden emanet aldığı belirtilen Kerem Daş, kendisine yardım edenlere, "Zeki nerede sesini duyamıyorum. Ben bu rüyayı kaç sefer gördüm. Bana birisi mi çarptı ağabey" diye sordu.
Kerem Daş ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne, ağır yaralanan Zeki Samet Sağdıç ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: