Kazadan Kurtulmak İsterken İkinci Kazayı Yaptı

Kahramanmaraş’ta, patika yolda kaza yapan motosiklet sürücüsü, kurtarılması için ana yola çıkınca motosikletiyle ikinci kez...

Kahramanmaraş’ta, patika yolda kaza yapan motosiklet sürücüsü, kurtarılması için ana yola çıkınca motosikletiyle ikinci kez kaza geçirdi. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Kayseri Kahramanmaraş karayolunun 3. kilometresinde meydana geldi. Motosikleti ile patika yolda kaza yaparak yaralanan Aziz Artıkarslan (23), tekrar motosikletine binerek anayola çıkmaya çalıştı. Anayol kenarında motosikletle toprak birikintisinin üstüne çıkarak tekrar kaza yapan Artıkarslan’ı gören vatandaşlar 112 ekiplerini ve polisi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptığı sürücüyü ambulansla Kahramanmaraş Şehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Artıkarslan’ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan polis ekipleri kazanın nerede gerçekleştiğini belirlemek için yaklaşık 2.5 kilometre çapında arama başlattı. Kazanın ilk yerini tespit eden polis, olayla ilgili inceleme yaptı. Olayı gören bir vatandaş, Artıkarslan’ın, göletten balık avından geldiğini ve kaza yaptığını anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: