Kazadan yaralı kurtulan sürücü annesini istedi

Edirne'de meydana gelen trafik kazasında yaralı olarak kurtulan sürücü, ambülânsla hastaneye götürülürken annesinin de yanında...

Edirne'de meydana gelen trafik kazasında yaralı olarak kurtulan sürücü, ambülânsla hastaneye götürülürken annesinin de yanında gelmesini istedi.
Kapıkule yolu üzerinde saat 15.00 sıralarındaki yaşanan kazada Yıldırım Mahallesi’ndeki evinden 22 DP 873 plakalı aracıyla çıkan Mehmet Turan (20), Gazimihal Köprüsü yakınlarında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybetti.
Araç karşı şeridin kenarında bulunan araçlara çarparak durabildi. Sürücünün bulunduğu sol taraftan ağaca çarpan araç hurdaya döndü. Sürücü Mehmet Turan otomobil içerisinde sıkıştı. Trafik, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık 45 dakika süren mücadelesi sonucu acılar içinde kıvranan sürücü güçlükle çıkarılabildi.
Bu arada kazayı duyan Turan’ın yakınları olay yerinde geldi. Sinir krizleri geçiren aile kurtarma ekiplerine zor anlar yaşattı.
Sürücünün yakınları kendilerini kaza yerinden uzaklaştırmak isteyen polise tepki gösterdi. Hızını alamayan şahsın yakınları olayı görüntülemek isteyen gazetecilerin görüntü ve fotoğraf çekmesine de engel olmaya çalıştı.
İtfaiyenin kaza kırım ekibinin çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkarılarak sedyeye konulan Turan, hastaneye götürüleceği ambülânsa bindirilirken yanında annesinin gelmesini de istedi.
Çocuğunun kurtarılmasını isteyen anne ve baba, yaralı oğullarına sarılarak gözyaşı döktü.
Daha sonra ambulansa alınan Mehmet Turan, Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz