Kazak Öğrencilerden Vali Şahin'e Ziyaret

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde bir dönem öğrenim görmek için gelen Ahmet Yesevi Üniversitesi’nin Kazakistan uyruklu...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde bir dönem öğrenim görmek için gelen Ahmet Yesevi Üniversitesi’nin Kazakistan uyruklu öğrencileri Muğla Valisi Fatih Şahin’i ziyaret etti.

Kazak öğrenciler ile birlikte üniversitenin idari koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Özler’in gerçekleştirdiği ziyarette, Kazak öğrenci Ulpan Amzeeva’nın ameliyat giderlerinin tamamının valilikçe karşılanması nedeniyle Vali Şahin’e teşekkür etti.

Mehmet Ali Özler yaptığı açıklamada, “Sağlık güvencesi olmayan ve maddi durumu elverişsiz olan Kazak öğrencimiz Ulpan Amzeeva’nın ameliyat giderlerinin Sayın Valimiz Fatih Şahin tarafından karşılandığı için teşekkür ederiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz günlerde Kazakistan’a bir ziyaret gerçekleştirdiğini belirten Vali Şahin, iki ülke arasındaki ilişkilerin öneminden bahsederek, Ulpan Amzeeva’nın sağlığına kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kazak öğrenciler Ulpan Amzeeva, Sevara Babacanova, Nursultan Nurdinov ile Eziz Sahetdurdıyev Türkiye’ye duydukları hayranlığı anlatarak Vali Şahin’e kalpak hediye ettiler. Vali Şahin’de öğrencilere çeşitli hediyeler vererek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: