Kazakistan'ın Antalya Konsolosu Abdrakhmanov:

Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Konsolosu Baurzhan Abdrakhmanov, "Kazakistan'dan Antalya'ya gelen vatandaşlarımız, kentin güzelliği karşısında büyüleniyor" dedi.

Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Konsolosu Baurzhan Abdrakhmanov, "Kazakistan'dan Antalya'ya gelen vatandaşlarımız, kentin güzelliği karşısında büyüleniyor" dedi.

Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Konsolosu Baurzhan Abdrakhmanov, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'i ziyaret etti. Antalya'nın Kazakistan'da çok iyi bilindiğini ve her yıl yüzbinlerce turistin kenti ziyaret ettiğini belirten Baurzhan Abdrakhmanov, "Kazakistan'dan Antalya'ya gelen vatandaşlarımız, kentin güzelliği karşısında büyüleniyor. Kente yapılan hizmetlerde en büyük pay yerel yöneticilerin. Bu anlamda sizleri kutluyor, iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişimine katkı koyduğunuz için teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Kazakistan Cumhuriyeti'nde yaşayanlar ile Türklerin örf, adet ve geleneklerinin birbirine çok yakın olduğunu ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen de Kazakistan ile ilişkileri daha ileri boyuta taşımak için çaba sarf ettiklerini anlattı.

Ziyarette Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Konsolosu Baurzhan Abdrakhmanov, Başkan Evcilmen'e teşekkür plaketi verdi.

Muhabir: Güç Gönel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: