Kazan Belediyesi, Çocuklara Lunapark Hediyesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ankara’nın Kazan ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Geçen yıl...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ankara’nın Kazan ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kazan Belediyesi 23 Nisan dolayısıyla ilk ve ortaokul öğrencilere ücretsiz 25 bin lunapark bileti dağıttı.

Çocuklar mutlu olduğunda kendilerinin de mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Lokman Ertürk, dünyanın tek çocuk bayramına sahip olmanın sevinci ve gururunu yaşadıklarını belirterek, "Çocuklarımızın en mutlu günlerinde coşkularını daha da artırmak amacıyla geçen yıl yaptığımız gibi bu yıl da lunapark sürprizi yaptık. 2 gün geçerli olan biletler sayesinde çocuklar aileleriyle birlikte lunaparkta gönüllerince eğlendi. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyor, bugünü çocuklarımıza armağan eden büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü de rahmet ve şükranla anıyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: