Kazan Tatarları Kültür Müzesi Ziyaretçilerini Bekliyor

Eskişehir’de 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği çalışmaları kapsamında restorasyonu tamamlanan Kazan Tatarları Kültür Müzesi açıldı.Odunpazarı...

Eskişehir’de 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği çalışmaları kapsamında restorasyonu tamamlanan Kazan Tatarları Kültür Müzesi açıldı.

Odunpazarı evinde açılan müzenin açılış törenine, Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Vali Güngör Azim Tuna, eski bakanlardan Kürşat Tüzmen, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve çok sayıda Tatar katıldı.

Cumhurbaşkanı Minnihanov ile müzeyi gezen Bakan Avcı ve beraberindekiler, yetkililerden bilgi aldılar. Avcı, Başkan Sakallı ve müzenin Eskişehir’e kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: