Kazancı Bedih anıldı

Şanlıurfalı Ünlü gazelhan Kazancı Bedih ailesi ve yakınları tarafından mezarı başında anıldı.

Şanlıurfalı Ünlü gazelhan Kazancı Bedih ailesi ve yakınları tarafından mezarı başında anıldı. Kazancı Bedih Okunan duaların ardından Belediye Başkanı Fakıbaba ve beraberindekiler Bedih Yoluk’un kabrine birer karanfil bıraktılar.

Daha sonra ünlü gazelhanın mezarı başında dualar okundu. Okunan duaların ardından Kazancı Bedih’in sadece Urfa’nın değil Türkiye’nin tanıdığı Gazelhanlardan biri olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ‘’Tekrar ailesinin Urfalıların başı sağ olsun sanatçı arkadaşlarımızın başı sağ olsun Allah mekanını cennet etsin’’dedi. Kazancı Bedih’in oğlu Naci Yolluk ise ‘’Bugün yine belediye başkanı ve çalışanlarının böyle bir gazelhanı anmaları bizim için çok büyük mutluluk. İnşallah ileriki yıllarda da bu anmalar devam eder herkese teşekkür ediyorum.’’ Şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

VALİ VE STK’LAR KATILMADI

Şanlıurfa’nın adının tanıtılmasında öne çıkan önemli isimler arsında bulunan ünlü Gazelgahın ölümünün 9. yıldönümünde düzenlenen anma etkinliğine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Kültür Müdürü ve Sivil Toplum kuruluşu temsilcilerinin katılmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: