Kazan'da 5 Iş Adamı Hayır Için Bir Araya Geldi

Kazan'da 5 hayırsever iş adamı, 50 bin lira değerinde bir hasta nakil aracı alarak Kazan Belediyesi'ne bağışladı.

Kazan'da 5 hayırsever iş adamı, 50 bin lira değerinde bir hasta nakil aracı alarak Kazan Belediyesi'ne bağışladı.

Kaymakamlıkta düzenlenen törene Kaymakam Veysel Beyru ve Belediye Başkanı Lokman Ertürk katıldı.

Beyru, törende yaptığı konuşmada, yürüttükleri çalışmanın çok güzel olduğunu ifade ederek, "Bu çalışmayı kaymakamlığımız, belediyemiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte yürütüyoruz. Özellikle dezavantajlı grupta yer alan engelli, eşi cezaevinde olan kadınlar, hastalarımız, işsiz olan gençlerimiz, sıkıntıları olan aileleri sosyal hizmet uzmanlarımız, psikologlarımız, doktorlarımızla özel ilgilenerek bu aileyi mutlu edecek ayakta tutacak bütün sorunlarını çözme amacında olan bir proje yürütüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

2011 yılında başlayan sosyal hizmet biriminin çalışmalarıyla 200 dosya açtıklarını ve 2500 kişiye hizmet sunduklarını hatırlatan Kaymakam Beyru, şöyle konuştu:

"Bu hizmetlerinin yürütülmesinde iş adamlarının da her zaman desteğine katkısına ihtiyacımız var. İşte bugün 5 iş adamımız 50 bin lira değerindeki hasta nakil aracını belediye ve kaymakamlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğümüze hibe ettiler. Bundan sonra yaşlılarımıza ve engellilerimize daha hızlı sürede daha sağlıklı bir şekilde küçük araçları binme inme zahmetinden kurtararak güzel bir hizmet vermiş olacağız."

Belediye Başkanı Lokman Ertürk de 65 yaş üzeri evinde yaşayanların, engellilerin evlerinin temizliği, kendilerinin temizlik ve bakımı, yemek yapamayacak durumda olan engelli ve yaşlıların evine sıcak yemek götürülmesi gibi hizmetlerin belediye tarafından yapıldığını belirterek, "Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürme noktasında ne zaman ihtiyaç duyduysak iş adamlarımız hep yanımızda oldular. Bu hizmetler kaymakamlık ve belediyenin tek başına yapacağı hizmetler değil. Halkın huzuru ve mutluluğu için yapılan işlerde iş adamlarımızı yanımızda görmek maddi olduğu kadar manevi anlamda da bizim için son derece önemlidir" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Nuğman Göktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: