Kazanın korkunç görüntüsü ortaya çıktı

VAN (İHA) - Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesi yakınlarında dün akşam meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 16, yaralananların sayısı ile 32 olarak kesinlik kazanırken, havanın aydınlanması ile ortaya çıkan olay bölgesindeki korkunç manzara görenleri hayrete düşürüyor.

İran'dan Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra Van'a doğru hareket eden Rahim Sadiki yönetimindeki IR-21876 plakalı İran yolcu otobüsü, Tendürek Dağı geçidinin 23'üncü kilometresindeki Kentenli köyü mevkiinde henüz tespit edilemeyen bir sebeple takla atarak şarampole yuvarlanmıştı. Kazada son yapılan tespitlere göre 16 kişi ölürken, 32 kişi de yaralandı. Yaralılardan 11 kişi Ağrı'da, 7 kişi Iğdır'da, 1 kişi Van'da ve 13 kişi de Doğubeyazıt'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Öte yandan, kazadan ölen ve cesetleri Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırılanların kimlik tespitleri yapılmaya çalışılıyor.
Kazaya karışan yolcu otobüsü ise jandarma ekipleri tarafından dün gece olay yerinden kaldırılırken, olay yerinde havanın aydınlanması ile ortaya çıkan korkunç manzara görenleri hayrete düşürüyor.