Kazanlı Iş Adamları, Ankara Valisi Yüksel'i Ziyaret Etti

Kazan Sanayici ve İşadamları Derneği (KazanSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Tabak başkanlığında bir heyet, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'i makamında ziyaret

Kazan Sanayici ve İşadamları Derneği (KazanSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Tabak başkanlığında bir heyet, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Valilik Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Tabak, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçedeki istihdamı artırmak ve Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulmasını hedeflediklerini belirtti.

Dernek ve üyelerinin mahalli sorunlarını da paylaşan Tabak, sorunlara çözümünü beklediklerini ifade etti.

Vali Yüksel de Kazan'ı ve Kazanlı sanayicilerin çalışmalarını yakından takip ettiğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin en doğru sanayi hamlelerinden birisinin OSB'ler olduğunu vurgulayan Yüksel, "Ankara'da sektörel gücümüzü ve işbirliğimizi ön plana çıkarmalıyız. Hava ve savunma sanayi kümelenmesinde ortak akılda buluşarak ve takım çalışması yaparak mahalli projeleri daha da geliştirmeliyiz. Bilişim Vadisi'ni mutlaka kurmalıyız. Çünkü biliyoruz ki gelecek bilişim üzerinden şekillenecektir" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Şenay Ünal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: