Kazanlı Iş Adamları Orta Afrika’ya Yöneldi

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Ankara’nın Kazan ilçesinde 18. Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü düzenledi....

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Ankara’nın Kazan ilçesinde 18. Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü düzenledi. Ankara İş Adamları ve Sanayicileri Derneği, etkinlikte Orta Afrika ülkesinden gelen misafirlerini ağırladı.

Programa; Kaymakamı Veysel Beyru, Çepaş Galvaniz Yönetim Kurulu adına Erdal Yılmaz, Prefi Prefabrik'ten Bora Yılmazyiğit, Tamer Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Tamer, MND Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şeherli ve Kazanlı iş adamları katıldı. Orta Afrika Cumhuriyeti’ni ise toplantıda içişleri bakanı, dış ticaret bakanı, ticaret bakanı temsil etti. Tanışmanın ardından Orta Afrikalı yetkililer ülkeleri hakkında bilgi verdi, yatırım yapılacak alanları anlattı, ülkenin kalkınması için Türkiye’deki iş adamlarından yardım beklediklerini aktardı.

Reklam
Reklam

Kazan Kaymakamı Veysel Beyru da konuşmasında, “Misafirlerimizin, ülkeleri için neler yapabileceğinin arzu ve isteğini gördüm. İş adamlarımızın Orta Afrika Cumhuriyeti'nin kalkınmasında ve Türkiye’ye yeni pazarlar açılmasında katkıda bulunmasını isteriz.” dedi. Program, iş adamlarının misafirlere çeşitli hediyeler vermesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: