Kazayı kan izi ve ceset parçaları aydınlattı

Konya'da bir kadının parçalanarak hayatını kaybettiği kazayı, kamyonun stepnesindeki kan iziyle ceset parçaları aydınlattı. Suçunu önce inkar eden kamyon şoförü, kamyonun altında bulunan kan izi ve ceset parçaları gösterilince suçunu itiraf etti.

Edinilen bilgiye göre, saat 19.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Ereğli Karayolu Tatlıcak Mevkii'nde yol üstünde kimliği belirlenemeyen 50-55 yaşlarında parçalanmış bir bayan cesedi bulan polis, kadının yolun karşısına geçmek isterken birden fazla aracın çarpması sonucu parçalandığını tespit etti. Bayanın hemen 10 metre gerisinde patlıcan dolu poşetle 4 santimetre büyüklüğünde siyah plastik parçası bulan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, parçayı sanayide bulunan plastik kaynak yapan işyerlerine gösterdi. Parçanın ön panjura ait olduğunun anlaşılması üzerine, parçanın hangi araçlarda bulunduğu öğrenmek için servisleri gezen polis, parçanın sadece 2004, 2005 ve 2006 Ford kargo model kamyonlarda bulunduğunu öğrendi.

Reklam
Reklam

Bunun üzerine Konya (42) plakalı kayıtlı 300 kamyon tespit eden polis, bir şirkete ait 37. araç olan 42 AF 094 plakalı kamyonu incelemeye aldı. Yapılan incelemede kamyonun ön panjurunun sağlam olduğunu ve olay yerinde bulunan parçanın uyuşmadığını gören polisin, kamyonun yıkanmış ancak ön panjurun tozlu olduğu dikkatini çekti. Kamyonun altını inceleyen polis, stepnenin üzerinde kadına ait olduğu düşünülen kan izi ve ceset parçalarına rastladı. Bunun üzerine kamyon şoförü Emin B. (37), saat 03.30'da merkez Meram İlçesi Hadimi Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alındı. Önce suçunu inkar eden Emin B, kamyonun altındaki kan ve ceset parçaları gösterilince suçunu itiraf etti. Kamyon şoförü Emin B'nin kazadan sonra hasar gören kamyonun ön panjurunu Karatay İlçesi'nde bir depoda bulunan başka bir kamyondan söktüğü panjurla değiştirdiği ve bu yüzden parçanın şimdiki panjurla uyuşmadığı anlaşıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü bahçesine çekilen kamyonda inceleme yapan olay yeri inceleme ekibi, stepneye yapışan et parçalarından numune aldı. Depoda saklandığı yerden alınan kırık panjurla olay yerinde bulunan kırık parçanın uyuşması üzerine Emin B, ölümlü kazaya karışmak, olay yerinden kaçmak ve delilleri yok etmek suçundan adliyeye sevk edildi. Kazanın meydana geldiği yere yakın bir köyde yaşadığı tahmin edilen kadının kimliğinin tespit edilebilmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Reklam
Reklam