Kazdağları’nda Bayan Milletvekili Ve Başkan'ın ‘off Road’ Keyfi

Edremit Doğa Severler ve 4x4 Tutkunları’nın Kazdağları’nda düzenlendiği ‘Off Road’ keyfine, AK Parti Balıkesir Milletvekili...

Edremit Doğa Severler ve 4x4 Tutkunları’nın Kazdağları’nda düzenlendiği ‘Off Road’ keyfine, AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu ve Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç’da katıldı.

Kazdağları’nda heyecan içindeki gezide bayan milletvekili Babuşçu, Kılıç ve diğer doğa severler Tozlu ve Kartal Çimen Yaylası ile 1726 rakımında bulunan Sarıkız’a çıkarak türbeyi ziyaret ettiler. Ekip Ayı Deresi’nde ise piknik yapmanın keyfini çıkardı.

Off Road keyfine, AK Parti Edremit ilçe Başkanı Harun Yüzüak ve bazı parti yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra yüze doğa sever katıldı.

Reklam
Reklam

Edremit Doğa Severler ve 4x4 Tutkunları Kulübü Başkanı Onur Yavaş, Mustafa Olcay, Mustafa Kıran, Coşkun Taşkın, İbrahim Gutay, Hüseyin Zanbak ve Umut Kılıç, 4 ay önce kurulan kulübün amacının Türkiye’de ve Edremit Körfezi’nde ‘Off-Road’ sporunu tanıtmak olduğunu söyleyerek bu tarz etkinlikler ile doğaseverleri buluşturmayı hedeflediklerini ifade ettiler.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu ile Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, geziden büyük keyif aldıklarını belirtti.(BT)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz