Kazım Karabekir'e Çifte Okul Müjdesi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kazım Karabekir Mahallesi'ne iki okul yapılmasıyla ilgili çalışmaların olumlu sonuçlandığını bildirdi.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kazım Karabekir Mahallesi'ne iki okul yapılmasıyla ilgili çalışmaların olumlu sonuçlandığını bildirdi.

Demir, İlkadım ilçesindeki Kazım Karabekir Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalleye yeni bir okul yapılması için başlatılan çalışmaların olumlu sonuçlandığı müjdesini veren Demir, okulun yapılacağı arsanın üzerinden geçen yüksek gerilim hattının İl Özel İdaresi tarafından yer altına alınmasının ardından okul inşaatına başlanacağını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Mahallelinin yıllardır süren okul sorununun MEB ödeneği ile aşılacağını dile getiren Demir, şunları kaydetti:

"Bakanlık ödeneği ile mahalleye bir değil 2 okul kazandıracağız. 18 derslikli ilkokul ve 18 derslikli ortaokulun yapılabilmesi için MEB ödeneği ayırdı. 2013 yatırım programına da girdi. Yüksek gerilim hattının yer altına alınması biter bitmez, tahminim nisan ayı gibi okulun temeline ilk kazma vurulacak. Çalışmaları da hızla tamamlamayı hedefliyoruz. 2 yıl içinde okulun tamamlanarak, öğrenci eğitimine başlamasını arzuluyoruz."

Demir ve beraberindekiler toplantının ardından okulun yapılacağı arsayı gezdi.

Muhabir: Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: