Kazım Yılmaz: Sivasspor’u yenip bir mucize daha gerçekleştireceğiz

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, tarihinde birçok zorlukların üstesinden gelen ve adını altın harflerle yazdırmayı...

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, tarihinde birçok zorlukların üstesinden gelen ve adını altın harflerle yazdırmayı başaran Samsunspor’un, 7 Nisan Cumartesi günü evinde karşılaşacağı Sivasspor’u mağlup edip bir imkansızı gerçekleştireceklerine inandığını söyledi.

Kulüp Başkanı Yılmaz, ayrıca hafta sonu 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak olan Sivasspor maçı biletlerinin kısa sürede alarak bitiren Samsunspor taraftarına da teşekkür etti. Açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz, “Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Sivasspor ile oynayacağımız maçta ligde var olma mücadelesi vereceğiz." diyerek şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Hiç kuşkusuz, bu maç devam ederken, bir kulağımız da Fenerbahçe - Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında olacaktır. Tarihinde birçok zorlukların üstesinden gelen ve adını altın harflerle yazdırmayı başaran Samsunsporumuzun, 7 Nisan Cumartesi günü de bir mucizeyi gerçekleştireceğine inanıyoruz.”

“Yönetici olarak bizler, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve siz büyük Samsunspor taraftarıyla her zamankinden daha çok tek yürek halinde kenetlenmiş durumdayız.” diyen Başkan Yılmaz şöyle devam etti:

“Hiç kuşkusuz taraftarlarımız, takımını ateşleme konusunda çok önemli bir paya sahiptir. Bu maçta da Büyük Samsunspor taraftarı, takımımızın itici gücü, sahadaki 12. adamı olacaktır. Bu bilinçle hareket edip, fair - play ve centilmenlik kuralları içinde takımlarını destekleyecektir.

Takımımızı bu maçta yalnız bırakmayacaklarını, daha ilk günden biletlerin tamamını tüketerek gösteren taraftarlarımıza ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sonuç ne olursa olsun, Samsunspor arması peşinde koşmaya devam edeceğimizin de bilinmesini istiyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: