Kazımkarabekir Ilçesi Mesire Alanına Kavuşuyor

AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesine modern bir mesire alanı yapımı için çalışmaların başlatıldığını bildirdi.

AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesine modern bir mesire alanı yapımı için çalışmaların başlatıldığını bildirdi. Elvan, yaptığı yazılı açıklamada , Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucu mesire yapımının yatırım programına alındığını, ilk etap için 100 bin lira ödenek gönderildiğini belirtti. İlçeye 4 kilometre uzaklıktaki Uludere mevkisine yapılacak mesire alanının Karaman halkına da hizmet verebilecek büyüklükte olacağını ifade eden Elvan, şunları kaydetti: "Mesire yerinin yapılacağı alan Hacıbaba Dağı'nın eteklerinde, 8 hektarlık bir alan. Buranın gerekli planlamaları yapıldı. Proje kapsamında, kır kahvesi, çocuk oyun alanları, spor tesisleri, mescit, depo binası, yağmur barınağı, otopark alanı, yürüyüş yolları, kamelya, bekçi kulübesi, çeşme ve bulaşık yıkama üniteleri gibi tesisler bulunacak. Çalışmalara, Karaman Orman Müdürlüğümüzce başlanmış bulunmaktadır. Mesire alanı yapımı bittiğinde buraya yazın trafik kazasında hayatını kaybeden ilçe belediye başkanı Muammer Sarı'nın ismi verilecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: