KBB Ve Nöroloji Uzmanları Konya'da Buluşacak

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesi ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz (KBB) ve Nöroloji Anabilim Dalları

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesi ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz (KBB) ve Nöroloji Anabilim Dalları tarafından "Vertigo Tedavisinde Güncel Yaklaşım" konulu toplantı yapılacak.

SÜ Tıp Fakültesi KBB ve Boyun Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kayhan Öztürk, baş dönmesinin pek çok kliniği ilgilendiren kompleks bir alan olduğunu belirtti.

"Nöroloji ve KBB uzmanlarını ilgilendiren baş dönmesini toplantımızda ele alacağız" diyen Öztürk, Türkiye'nin bu alanda deneyimli isimlerini Konya'da buluşturacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Öztürk, toplantının bir diğer amacının ise bölgedeki meslektaşların birbirini daha iyi tanıması ve disiplinler arası iletişimin arttırılması olduğunu dile getirdi.

Toplantının, 9 Mart Cumartesi günü yapılacağı bildirildi.

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: