KBÜ Rektörü Prof. Dr. Uysal:

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, "Üniversite olarak öğrencilerimize yenilikçi ve yaratıcı olmayı yani inovasyonu temel hedef olarak

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, "Üniversite olarak öğrencilerimize yenilikçi ve yaratıcı olmayı yani inovasyonu temel hedef olarak koyuyoruz" dedi.

Rektör Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir bankanın "Geleneksel Akıl-Fikir Yarışması"nın "Öğrenci-Yeni Mezun" kategorisinde 10 finalist arasında yer alan öğrencileri Ece Ülker'in üçüncü, Canmert Çeliker'in de dördüncü olduğunu söyledi.

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Prof. Dr. Uysal, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Öğrencilerimizin elde etmiş olduğu başarıdan dolayı gurur duyduk. Karabük Üniversitesi olarak öğrencilerimize yenilikçi ve yaratıcı olmayı yani inovasyonu temel hedef olarak koyuyoruz. Akademik yıl içerisinde de eğitim ve seminerler düzenleyerek bu konuyu sürekli gündemde tutuyoruz. Bilindiği gibi KBÜ öğrenci inisiyatifinin önde tutulduğu bir üniversitedir. Bu bağlamda ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak gençlerimize yenilikçi fikirlerini gerçekleştirmek için elimizden gelen desteği vermekteyiz."

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: