Kbü Resim Bölümü Öğrencilerinin Sergisine Övgü

1.Karabük Günleri'nde, Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin...

1.Karabük Günleri'nde, Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı resim sergisi büyük ilgi gördü.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçeleştirilen etkinlik kapmasından KBÜ Genel Sekreteri Av. Yaşar Alpay’ın eşliğinde Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin sergisini gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, sergiden çok etkilendi.

Reklam
Reklam

Şahin, sergiyi gezereken, “ Bu resimleri öğrencilerin yaptığına inanmak, bakıp da etkilenmemek mümkün değil. Kültür Bakanlığının da bu resim sergisini görmesi gerekir. Bu eserlerden de anlaşılıyor ki, Karabük Üniversitesi güzel işler başarıyor" dedi.

Sergiyi gezerken annesi, babası ve kendisinin olduğu tabloyu karşısında görünce duygulu anlar yaşayan Şahin öğrencilere teşekkür ederek, başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz