KBÜ Tarih Kültür Ve Sanat Araştırmaları Dergisi'nin 2. Sayısı Yayımladı

Karabük Üniversitesi'nin (KBÜ) Tarih Kültür ve Sanat Araştırmaları Dergisi'nin 2. sayısı yayımlandı.

Karabük Üniversitesi'nin (KBÜ) Tarih Kültür ve Sanat Araştırmaları Dergisi'nin 2. sayısı yayımlandı.

Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, yaptığı açıklamada, derginin üniversite bünyesindeki Tarih Kültür ve Sanat Araştırmaları ve Uygulamaları Merkezi (KÜTAKSAM) tarafından hazırlandığını belirtti.

Sosyal bilimlerin tüm alt branşlarına yönelik hizmet vermek amacıyla martta ilk sayısı çıkan derginin ikinci sayısının yayımlandığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Uluslararası hakemli e-dergi statüsünde ve yılda dört kez yayımlanacak dergide, Türkçe'nin yanında İngilizce, Fransızca ve Arapça makaleler de yayımlanmakta ve bu dillerde dergiye erişim mümkün olmaktadır. Üniversitemizin resmi internet sitesi ana sayfasında yer alan e-dergiler linkinden ya da 'http://kutaksam.karabuk.edu.tr/index.php' adresine tıklayarak dergiye doğrudan erişilmektedir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz