KBÜ'de Hizmet Içi Eğitimleri

Karabük Üniversitesi'nde (KBÜ) hizmet içi eğitim seminer dizisi başladı.

Karabük Üniversitesi'nde (KBÜ) hizmet içi eğitim seminer dizisi başladı.

KBÜ idari personellerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak düzenlenen ve beş oturumda tamamlanacak semineler dizisinin ilki "Zaman Yönetimi ve Etkili Kullanma Yöntemleri" konu başlığıyla KBÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Zehra Savi Tan tarafından Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz konferans salonunda verildi.

Tan, her bireyin kendisine ayırması gereken bir zaman dilimi olduğunu bu zaman dilimi içerisinde kişinin diğer zamanlarını daha verimli kullanabilmesi için kendine zaman ayırması gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

İnsanların her gününü son günleriymiş gibi yaşaması gerektiğini vurgulayan Tan, "Eğer böyle yaşarsanız zamanınızı daha verimli ve kaliteli geçirebilirsiniz. Bu sizin aynı zamanda işteki başarınızı da etkiler" diye konuştu.

Tan, daha sonra zamanın önemi, zamanın tuzakları, planlama yapılırken kullanılan en yaygın bahanelerin neler olduğu, yönetimin nasıl planlaması gerektiği, insanların iletişim kapasiteleri, zamanın nasıl iyi kullanılması gerektiği, önceliklerin neler olduğu, iyi değerlendirilen zamanın kişiye kazandırdıkları, kişiye zaman kaybettirici nedenler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz