KBÜ'de "Proje Destek" Semineri

Karabük Üniversitesi'nde (KBÜ) "Proje Destek" semineri düzenlendi.

Karabük Üniversitesi'nde (KBÜ) "Proje Destek" semineri düzenlendi.

Sanayi ve Teknoloji Uzmanı Yardımcısı Yunus Özmodanlı, Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz salonundaki seminerde yaptığı konuşmada, "Genç girişimcilerin yenilikçi fikirlerini hayalden gerçeğe dönüştürmek için destekliyoruz. Memleket içindeki yaratıcı beyinlerin yeni fikirlerini 100 bin lira destekliyoruz" dedi.

Seminerde, tekno girişim sermaye desteği programı ve kimlerin bu programdan yararlanabileceği, program süresinden ve bütçesinden, yenilikçi ve yenilikçi sayılmayan iş fikirlerinden, başvuru şeklinden, programla ilgili dokümanlardan ve işleyen süreç hakkında bilgi verilerek ön başvuru süreci, iş planı ve sözleşme süreci, ön başvuru dosyası, iş fikri bütçesi konularına değinildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz